MediaWatch

Indisk software-turbo

Analytikerne siger, at resultaterne i Indien forstærker deres overbevisning om, at de indiske selskabers konkurrencedygtighed og den høje kvalitet i arbejdet vil sikre de høje vækstrater, på trods af nedgangen i USA.

Indtjeningsvæksten hos de største indiske software producenter var på tre-cifrede tal i tredje kvartal 2000, skriver Silicon Valley News.

Nettooverskuddet hos Infosys steg med 125 procent i tredje kvartal 2000, i forhold til samme periode året før, mens Satyam Computer Services havde en vækst i overskuddet på 142 procent. Wipros overskud tredobledes i samme periode.

Infosys, Satyam og Wipro er de tre største indiske software eksportører. USA aftager omkring 60 procent af Indiens software eksport, der forventes at overstige 6 milliarder dollar i år, en stigning på 50 procent siden sidste år.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs