MediaWatch

Afskedigelser hos StepStone

Den internet-baserede job- og karriereportal StepStone må nu smage samme bitre frugt som mange andre dot.com virksomheder inden for de seneste måneder. StepStone har således valgt at afskedige 40 medarbejdere i selskabets afdeling i England. Afskedigelserne rammer produktions- og salgsafdelingerne, skriver engelse Media Guardian.

Ifølge en talsmand for StepStone afskediges 16 ansatte fra produktionsafdelingen som følge af, at en række funktioner outsources til StepStone's afdeling i Indien. Samtidig afskediges 24 ud af 150 ansatte i den engelske salgsafdeling. Afskedigelserne sker med henblik på at skære ned i selskabets lønomkostninger.

StepStone betragter ikke afskedigelserne som dramatiske men henviser til, at der er tale om en naturlig omkostningsbesparende handling i forbindelse med, at selskabet ekspanderer til mange markeder. I forbindelse med ekspansionen har StepStone ifølge sin talsmand haft en tendens til at overbemande salgsafdelingerne med henblik at skabe et hurtigt fodfæste på de nye markeder. Efterfølgende, når der opnået en tilfredsstillende position, er det nødvendigt med mindre mandskabsmæssige justeringer, lyder det fra StepStone.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs