MediaWatch

Swisscom øger andel i Debitel

Swisscom oplyser, at det vil betale 470 millioner schweizer franc svarende til godt 2,3 milliarder kroner for 10 procent af det tyske mobil telefonselskab Debitel AG, der ejes af DaimlerChrysler Services. Transaktionen vil øge Swisscom's andel i Debitel til 84 procent. Prisen på denne handel blev allerede fastsat i 1999, oplyser Swisscom.

Selskabet erhvervede dengang 74 procent af Debitel's aktier og underskrev en options aftale på de 10 procent, som indtil nu har været ejet af DaimlerChrysler Services, en afdeling under den tysk amerikanske bilproducent DaimlerChrysler AG, skriver Wall Street Journal.

Swisscom oplyser endvidere, at selskabet vil reducere sine tariffer for bredbånds services med cirka 50 procent med virkning fra februar 2001. Servicen gør det muligt for Internet Service Providere at tilbyde deres kunder en bredbånds Internet protokol baseret en fast linie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs