Pengetank i milliardstørrelse

MediaWatch

2000 milliarder, eller hvad der rundt regnet svarer til en halv gang mere end Danmarks årlige bruttonationalprodukt, er det beløb som de involverede pengekasser kan stille. Planen er, at skabe et uformelt forum der skal drøfte udvikling samt muligheder indenfor IT, telekommunikation og biotek, skriver Børsen.

Revisions- og konsulentselskabet Arthur Andersen er udpeget til at forestå koordinationen af netværkets advisory board. Udover de indvolverede danske bidragere vil netværket få deltagelse af stærke aktører indenfor bank- og forsikringsverdenen fra henholdsvis Frankrig, Norge og Finland.

Kim Schlichter, statsautoriseret revisor samt partner i Arthur Andersen, ønsker ikke at afsløre præcis hvilke selskaber, der er med i netværket.

Ifølge Børsen skulle der dog være tale om danske selskaber som: PFA, Tryg-Baltica, LD samt PKA, mens det fra udlandet drejer sig om blandt andet Frankrigs største bank- og forsikringsselskab Credit Lyonnaise samt det finsk Varma-Sampo og det norske KLP.

Netværket vil blandt andet søge at rette fokus mod Øresundsregionen, der anses som et af Europas mulige kraftcentre i fremtiden.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også