MediaWatch

Pengetank i milliardstørrelse

2000 milliarder, eller hvad der rundt regnet svarer til en halv gang mere end Danmarks årlige bruttonationalprodukt, er det beløb som de involverede pengekasser kan stille. Planen er, at skabe et uformelt forum der skal drøfte udvikling samt muligheder indenfor IT, telekommunikation og biotek, skriver Børsen.

Revisions- og konsulentselskabet Arthur Andersen er udpeget til at forestå koordinationen af netværkets advisory board. Udover de indvolverede danske bidragere vil netværket få deltagelse af stærke aktører indenfor bank- og forsikringsverdenen fra henholdsvis Frankrig, Norge og Finland.

Kim Schlichter, statsautoriseret revisor samt partner i Arthur Andersen, ønsker ikke at afsløre præcis hvilke selskaber, der er med i netværket.

Ifølge Børsen skulle der dog være tale om danske selskaber som: PFA, Tryg-Baltica, LD samt PKA, mens det fra udlandet drejer sig om blandt andet Frankrigs største bank- og forsikringsselskab Credit Lyonnaise samt det finsk Varma-Sampo og det norske KLP.

Netværket vil blandt andet søge at rette fokus mod Øresundsregionen, der anses som et af Europas mulige kraftcentre i fremtiden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs