MediaWatch

Erhvervsledere vælger GB til opstart

Det viser en ny undersøgelse af 1.477 senior ledere i store europæiske virksomheder foretaget af markedsresearch gruppen TNS Harris for pakketransportfirmaet UPS.

En tredjedel af de adspurgte mener, at Storbritannien viser vejen indenfor den ny økonomi i Europa., mens 27 procent hellere ville starte op i Tyskland og 9 procent for Frankrigs vedkommende. Hele 30 procent af erhvervslederne vil helst starte op i Storbritannien indenfor Internet-baseret virksomhed, 13 procent valgte Tyskland og syv procent valgte Frankrig. Det skriver Financial Times.

Kun omkring fem procent af de adspurgte erhvervsledere mener, at e-business er et modefænomen, og at Internet-verdenen vil ændre de eksisterende forretningsmodeller. Halvdelen mener imidlertid, at Internettet er et alvorlig sikkerhedstrussel, blandt andet på grund af tilstedeværelsen af hackere, og 15 procent mener, at deres virksomheds omdømme kan blive ødelagt, på grund af udsprede falske informationer.

Endelig fremgår det af undersøgelsen, at de Britiske topledere generelt er mere ulykkelige end deres kollegaer i Italien, Tyskland, Frankrig og Spanien. Årsagen hertil kan blandt være, at de britiske erhvervsledere modtager omkring 31 e-mails om dagen. Til sammenligning modtager hele kontinentets erhvervsledere i gennemsnit 27 e-mails.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs