MediaWatch

Letsbuyit vinder tid

Det hollandske advokatfirma Van Doorne blev sidste år udpeget til at repræsenterer Letsbuyit, da selskabet gik i betalingsstansning. Midt på ugen begærede advokatfirmaet Letsbuyit konkurs, efter at det ikke var lykkedes indenfor den oprindelige tidsfrist at skaffe de nødvendige fire millioner euro.

På baggrund af konkursbegæringen har domstolen nu afgjort, at Letsbuyit's advokatfirma får indtil den 24. januar klokken 17:00 til at skaffe svar på, om advokatfirmaet har sikret selskabet den nødvendige kapital, skriver Financial Times.

Letsbuyit's grundlægger og fungerende CEO udtaler i en kommentar, at det bliver svært at skaffe den aktuelle kapital, og at det sikkert ville være lettere at skaffe de 40 millioner euro, som der skal til for at bringe Letsbuyit frem til at være profitgivende.

Letsbuyit aktien rettede efter høringen i retten sig op efter tidligere fald til en kurs på 0,27 euro. Letsbuyit blev under børsintroduktionen i juli solgt til 3,5 euro.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs