MediaWatch

Telestyrelsen uddeler 2G-licenser

Udpegningen sker på et pressemøde tirsdag den 23. januar 2001 hos Telestyrelsen i København. Telestyrelsen har afholdt udbud over i alt to landsdækkende 2. generations mobiltilladelser i 900 MHz-båndet.

I alt fire mobiloperatører har inden tidsfristens udløb den 23. oktober 2000 indleveret tilbud til Telestyrelsen. Hver tilbudsgiverne har haft mulighed for at afgive ét tilbud.

På pressemødet præsenteres vinderne. De vindende selskaber vil være repræsenteret på pressemødet, hvor de vil få lejlighed til at orientere om, hvordan de forventer at udnytte GSM900-tilladelserne, for eksempel med hensyn til produktudbud med videre, samt til at give deres bud på hvad tilladelserne vil betyde for telemarkedet i Danmark.

Konkret er den overordnede målsætning med at udstede tilladelserne til etablering og drift af offentligt digitale 2. generations mobilnet at styrke konkurrencen på mobilmarkedet og herigennem sikre slutbrugerne et forbedret udbud af mobiltjenester med hensyn til pris og kvalitet.

Pressemødet forventes at vare knap 1 time.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs