MediaWatch

Telestyrelsen uddeler 2G-licenser

Udpegningen sker på et pressemøde tirsdag den 23. januar 2001 hos Telestyrelsen i København. Telestyrelsen har afholdt udbud over i alt to landsdækkende 2. generations mobiltilladelser i 900 MHz-båndet.

I alt fire mobiloperatører har inden tidsfristens udløb den 23. oktober 2000 indleveret tilbud til Telestyrelsen. Hver tilbudsgiverne har haft mulighed for at afgive ét tilbud.

På pressemødet præsenteres vinderne. De vindende selskaber vil være repræsenteret på pressemødet, hvor de vil få lejlighed til at orientere om, hvordan de forventer at udnytte GSM900-tilladelserne, for eksempel med hensyn til produktudbud med videre, samt til at give deres bud på hvad tilladelserne vil betyde for telemarkedet i Danmark.

Konkret er den overordnede målsætning med at udstede tilladelserne til etablering og drift af offentligt digitale 2. generations mobilnet at styrke konkurrencen på mobilmarkedet og herigennem sikre slutbrugerne et forbedret udbud af mobiltjenester med hensyn til pris og kvalitet.

Pressemødet forventes at vare knap 1 time.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs