MediaWatch

22,5 kinesere på Internet

dsigterne for den fremtidige opkoblings-vækst ser også fornuftige ud, ikke mindst fordi telefon-afgifterne for nylig er faldet. Mens det tidligere har været studerende og unge fra byerne, der var de mest ivrige internet-brugere, forventer Kina, at Internet fremover bliver udbredt også blandt lavindkomst-familier. Det skriver Silicon Valley News.

China Internet Network Information Centre (CNNIC) oplyser, at det meste af væksten kom i første halvdel af 2000, da dot.com-feberen var på sit højeste. I den anden halvdel af året faldt antallet af nye online-brugere med 30 procent. Research-selskabet Iamasia (Interactive Audience Measurement Asia) sætter dog tallet af nye internet-brugere noget mere konservativt. Firmaet mener, at der er 15,2 millioner kinesere på Nettet.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs