MediaWatch

Stof til eftertanke på webVote.dk

webVote.dk er navnet på den nye tjeneste, hvor internetbrugere i alle aldre kan deltage i hundredvis af afstemninger om alt mellem himmel og jord. Derudover kan brugerne indsende forslag til nye afstemninger, som derefter vises på websitet.

"Skal værnepligten afskaffes og erstattes af en professionel hær?", "På hvilket parti ville du stemme, hvis der var folketingsvalg i morgen"?, er eksempler på afstemninger, der kan findes på webVote.dk.

Ud over at stemme kan brugeren også kommentere og debattere afstemningerne. På denne måde er det ikke kun tørre tal, men også mere nuancerede, personlige syn på sagerne, der kommer frem.

- Dette har allerede nu givet et par heftige diskussioner, udtaler site manager på webVote.dk, Mathias Lundsfryd Jensen, og fortsætter: Men det er jo også præcis det, vi vil med sitet; der skal tages stilling og debatteres.

- Man er som bruger 100% anonym. I hele konceptet har anonymiteten været en vigtig faktor - det er vigtigt, at brugerne føler sig trygge ved at deltage, ellers holder konceptet ikke, slutter Mathias Lundsfryd Jensen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs