MediaWatch

Opkøbsrygter om Yahoo!

Den potentielle køber skulle ifølge rygterne være medie- og underholdningsgiganten Viacom, hvis seneste større opkøb fandt sted i september 1999, hvor selskabet overtog det amerikanske TV-selskab CBS. Hverken Yahoo! eller Viacom har ønsket at kommentere rygterne, skriver CNN.

Yahoo! har gennem de senere år ofte været genstand for opkøbsrygter - oftest med Walt Disney Co. som den mest oplagte køber, men indtil videre er det blevet ved rygterne. Flere analytikere tror heller ikke på de aktuelle opkøbsrygter. Det begrundes med, at Viacom dels fortsat er fuld gang med at implementere opkøbet af CBS, og dels med at Viacom i forvejen har stor fokus på annoncer, hvorfor et opkøb af annonce-dominerede Yahoo! ikke vil have noget strategisk formål.

Andre analytikere peger på, at Yahoo! ikke er noget nødlidende dot.com selskab, og at det er mere sandsynligt, at Yahoo! selv begynder at foretage strategiske opkøb, end at portalen selv bliver opkøbt.

Trods onsdagens stigning er Yahoo! aktien faldet i alt 88 procent, siden den var på sit højeste i marts 2000.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs