MediaWatch

Intel når indtjeningsmål

Salgsnedgangen for Intel i nuværende kvartal skyldes traditionelle sæsonmæssige faktorer og ophobning af flere PC'er i distributionskanalerne, skriver Financial Times.

Intel meddeler samtidig, at det vil gennemføre et program for omkostningsbesparelser med tilbageholdenhed med hensyn til ansættelser, aflysning af planlagte bygningsprojekteringer og lukning af produktionsfaciliteter i Puerto Rico.

Intel oplyser at fortjenesten per aktie bliver 38 cents, hvilket er et cent bedre end analytikerne havde forventet. Forventningen til den estimerede fortjeneste er tidligere blevet reduceret i slutningen af forrige år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs