MediaWatch

Intel når indtjeningsmål

Salgsnedgangen for Intel i nuværende kvartal skyldes traditionelle sæsonmæssige faktorer og ophobning af flere PC'er i distributionskanalerne, skriver Financial Times.

Intel meddeler samtidig, at det vil gennemføre et program for omkostningsbesparelser med tilbageholdenhed med hensyn til ansættelser, aflysning af planlagte bygningsprojekteringer og lukning af produktionsfaciliteter i Puerto Rico.

Intel oplyser at fortjenesten per aktie bliver 38 cents, hvilket er et cent bedre end analytikerne havde forventet. Forventningen til den estimerede fortjeneste er tidligere blevet reduceret i slutningen af forrige år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs