MediaWatch

2M Invest køber finske Menire

2M Invests administrerende direktør Michael Mathiesen siger i en kommentar til opkøbet til RB Børsen,

- Når vi taler med vores amerikanske forbindelser, er det vigtigt, at vi har nogle spændende selskaber at præsentere dem for. Ellers er vi ikke tilstrækkelig interessante at arbejde sammen med. I den sammenhæng må vi erkende, at Danmark er et lille marked.

Menire Advisors er et konsulentbureau under det finske børsnoterede selskab Menire Corporations og har omkring 15 selskaber i dets portefølje. Det svarer til omkring halvdelen af, hvad 2M Invest har, og Michael Mathiesen regner med, at 2M vil kunne klare op til 70 porteføljeselskaber.

Efter begge selskabers mening er venture industrien på vej ind i en konsoliderings- og modenhedsfase, der i de seneste par år har kunnet karakteriseres ved et stigende antal ventureselskaber, stigende volumen af investeret kapital og større porteføljer. I øjeblikke kan man forvente, at der kommer til at forgå et udskilningsløb blandt de mange nye venture selskaber, og de seneste to måneder af år 2000 kan endvidere karakteriseres som, at der er foregået en omfattende korrigering på kapitalmarkedet.

Det er baggrunden for at fusionere de to selskaber, 2M Invest og Menire, hvor de to selskabers porteføljer kan lægges sammen, med henblik på at komme op på en kritisk masse, skriver 2M Invest i dets pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs