MediaWatch

Tele Danmark kåres for hjemmeside

Tele Danmark rykker fra en andenplads op på en førsteplads i Børsens årlige webranking-undersøgelse af de 100 største børsnoterede selskaber. Topdanmark kommer ind på en andenplads og Danisco på en tredjeplads.

Børsen kårer de tre virksomheder for at have en gennemført teknik, integration af investor relations i deres overordnede kommunikationsstrategi og for at udvise fuld gennemsigtighed i deres finansielle informationer.

I sin vurdering af Tele Danmarks hjemmeside skriver Børsen, at hjemmesiden er kåret fordi den har fokuseret på åbenhed overfor den professionelle investor, der skal have hurtig og relevant information. Således er alle investor og analytiske præsentationer, årsberetninger og kvartalsrapporter tilgængelige på nettet umiddelbart efter produktionen.

Ifølge Børsen er den beskrivelse dog ikke særligt dækkende for danske virksomheder set under et, og i nordisk sammenhæng viser det sig, at de danske virksomheder klarer sig dårligst.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs