MediaWatch

Ny kapital til Speednames

Den nye kapital i Speednames skal bruges til virksomhedens fortsatte globale ekspansion og specielt til produktet Digital Identitet, som forventes lanceret senere på året, oplyser selskabets danske afdeling.

Kapitaltilførslen har sikret Speednames fire nye væsentlige aktionærer, nemlig Danske eVentures (Danske Bank's venture kapital selskab), Gudme Raaschou Technology/LB Kiel (Westdeutche Landesbank) samt private tyske og schweiziske investorer. Desuden har Internet Ventures Scandinavia, som allerede i 1999 indtrådte som aktionær i Speednames, nu øget sin investering i selskabet.

"Vi er meget tilfredse med kapitaltilførslen, som vi ser som et bevis på, at selv i pressede tider kan virksomheder med den rigtige forretningsmodel og en "Path-to-Profitability" skaffe finansiering til rimelige værdiansættelser. Vi får nu mulighed for at realisere vores ambitiøse forretningsplan indenfor digital domæne registrering og lancere produkter indenfor Digital Identitet, som vi er en af de første i verden, der satser på", siger Mogens Nielsen, CEO, Speednames.

Speednames har siden etableringen i 1999 gradvist udvidet sine aktiviteter fra digital domæne registrering via www.speednames.com til udvikling af teknologiløsninger, der gør det muligt for teleselskaber, Internet portaler og service udbydere at tilbyde deres kunder både generiske og landespecifikke domæne navne med tilhørende services.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs