MediaWatch

Ny kapital til Speednames

Den nye kapital i Speednames skal bruges til virksomhedens fortsatte globale ekspansion og specielt til produktet Digital Identitet, som forventes lanceret senere på året, oplyser selskabets danske afdeling.

Kapitaltilførslen har sikret Speednames fire nye væsentlige aktionærer, nemlig Danske eVentures (Danske Bank's venture kapital selskab), Gudme Raaschou Technology/LB Kiel (Westdeutche Landesbank) samt private tyske og schweiziske investorer. Desuden har Internet Ventures Scandinavia, som allerede i 1999 indtrådte som aktionær i Speednames, nu øget sin investering i selskabet.

"Vi er meget tilfredse med kapitaltilførslen, som vi ser som et bevis på, at selv i pressede tider kan virksomheder med den rigtige forretningsmodel og en "Path-to-Profitability" skaffe finansiering til rimelige værdiansættelser. Vi får nu mulighed for at realisere vores ambitiøse forretningsplan indenfor digital domæne registrering og lancere produkter indenfor Digital Identitet, som vi er en af de første i verden, der satser på", siger Mogens Nielsen, CEO, Speednames.

Speednames har siden etableringen i 1999 gradvist udvidet sine aktiviteter fra digital domæne registrering via www.speednames.com til udvikling af teknologiløsninger, der gør det muligt for teleselskaber, Internet portaler og service udbydere at tilbyde deres kunder både generiske og landespecifikke domæne navne med tilhørende services.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs