MediaWatch

Højhastighed på hoteller

Netpoint har i dag præsenteret et samarbejde med fire store hotelkæder, som indebærer, at hotellerne som de første i København kan tilbyde deres gæster Internet adgang med hastigheder, der ifølge Netpoint er op til 175 gange hurtigere, end man hidtil har kunnet opnå fra et hotelværelse ved brug af modem eller mobiltelefon. Aftalen omfatter 5.000 værelser og 100 konferencelokaler.

Samtidig får kædernes hoteller rundt om i Europa tilbudt en tilsvarende installation af NetPoints High Speed Internet Access. Dermed er der åbnet op for NetPoints Internet opkoblinger på 400.000 værelser og 6.000 konferencelokaler, lyder det fra NetPoint.

Baggrunden for aftalen er ifølge NetPoint, at IT for mange professionelle rejsende er en nødvendig livsnerve, og at de i stigende grad er afhængige at kunne kommunikere via Internet. Og ifølge en undersøgelse foretaget af McKinsey er mængden og kvaliteten af de IT-faciliteter, som hotellerne kan tilbyde, således blandt de største konkurrenceparametre for virksomhedernes fremtidige valg af hotelpartnere.

De fire hotelkæder omfattet er aftalen er: Radisson SAS, Hilton, First Hotels og Accor. IBM samt Cisco er teknologipartnere for NetPoint og står for IT-infrastrukturen på hotellerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs