MediaWatch

Telia leverer netværk til Ericsson

Aftalen træder i kraft med omgående virkning, hvilket indebærer, at de første delleverancer bliver afskibet allerede i april 2001.

Som en del af den samlede aftale skal Ericsson købe net kapacitet i de næste tre år fra Telia. Netværksleverancen forsyner Ericsson koncernen med en intern global Internet-forbindelse og telefoni opkoblinger.

Ifølge Lars Rydin, VD for Telia International Carrier, har Telia fået ordren fordi selskabet er i stand til at levere helhedsløsninger, som kan opfylde Ericssons høje krav til serviceniveau og kvalitetssikring. Aftalen betyder desuden, at Telia får status som "Preferred Suppliers" hos Ericsson.

Telia International Carriers er en af Europas ledende leverandører af international høj kapacitets netværk, end-to-end forbindelser, telefoni og IP tjenester. Selskabet ejer et omfattende fibernetværk, som spreder sig over Nord Amerika og Europa samt en stor del af det transatlantiske netværk, som forbinder de to kontinenter.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs