MediaWatch

Letsbuyit flest besøg

På toppen af listen er der sket små forandringer. Letsbuyit er gået fra en tredjeplads til en førsteplads med 228.000 besøgende. Ginza, der lå som nummer ét er røget ned på en tredjeplads med 186.000 besøgende, mens Bidlet fortsat ligger som nummer to med 226.000 besøgende, skriver Vision.

Af nye navne på top ti listen for december, kommer Dustin.se, der sælger dataprodukter og BlueMarx.se, der kører med fællesindkøb. Ikea.se er forsvundet ud af listen sammen med den engelsk baserede Amazon.co.uk. Amazon.com ligger på en fjerde plads med 169.000 besøgende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs