MediaWatch

Letsbuyit flest besøg

På toppen af listen er der sket små forandringer. Letsbuyit er gået fra en tredjeplads til en førsteplads med 228.000 besøgende. Ginza, der lå som nummer ét er røget ned på en tredjeplads med 186.000 besøgende, mens Bidlet fortsat ligger som nummer to med 226.000 besøgende, skriver Vision.

Af nye navne på top ti listen for december, kommer Dustin.se, der sælger dataprodukter og BlueMarx.se, der kører med fællesindkøb. Ikea.se er forsvundet ud af listen sammen med den engelsk baserede Amazon.co.uk. Amazon.com ligger på en fjerde plads med 169.000 besøgende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs