MediaWatch

Tele Danmark: mulig børsnotering i år

Meldingen om, at Tele Danmark er parat til at børsnotere i år, kommer fra administrerende direktør Henning Dyremose. Han vurderer, at det blandt andet vil kunne fremskynde en børsnotering af et eller flere selskaber, hvis markedsudviklingen bliver positiv for teleaktierne og dermed for Tele Danmark-aktierne. Det skriver Danmark-Invest.com. -Vi vil jo gerne, inden der er gået et par år, få nogle af de penge tilbage, som vi har betalt, lyder det fra Dyremose.

Henning Dyremose mener i øvrigt, at Tele Danmark-aktien generelt er undervurderet, fordi vurderingen af aktien alt for ofte følger den generelle vurdering af de europæiske teleaktier. Her føler Henning Dyremose ikke, at investorerne yder Tele Danmark retfærdighed for en bevidst forsigtig økonomisk kurs. En kurs som blandt andet har givet sig udslag i, at selskabet har købt UMTS-licenser i de lande, hvor det har været billigst, herunder i Holland og Schweiz.

Henning Dyremose håber, at regnskabet for 2000, som offentliggøres 22. februar, vil være med til at ændre vurderingen af Tele Danmark-aktien. Han peger i denne sammenhæng på, at regnskabet blandt andet vil være med til at belyse, at både selskabets mobildel, internetdel og forlagsdel er meget mere værd, end den nuværende kurs fortæller.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs