MediaWatch

Tele Danmark: mulig børsnotering i år

Meldingen om, at Tele Danmark er parat til at børsnotere i år, kommer fra administrerende direktør Henning Dyremose. Han vurderer, at det blandt andet vil kunne fremskynde en børsnotering af et eller flere selskaber, hvis markedsudviklingen bliver positiv for teleaktierne og dermed for Tele Danmark-aktierne. Det skriver Danmark-Invest.com. -Vi vil jo gerne, inden der er gået et par år, få nogle af de penge tilbage, som vi har betalt, lyder det fra Dyremose.

Henning Dyremose mener i øvrigt, at Tele Danmark-aktien generelt er undervurderet, fordi vurderingen af aktien alt for ofte følger den generelle vurdering af de europæiske teleaktier. Her føler Henning Dyremose ikke, at investorerne yder Tele Danmark retfærdighed for en bevidst forsigtig økonomisk kurs. En kurs som blandt andet har givet sig udslag i, at selskabet har købt UMTS-licenser i de lande, hvor det har været billigst, herunder i Holland og Schweiz.

Henning Dyremose håber, at regnskabet for 2000, som offentliggøres 22. februar, vil være med til at ændre vurderingen af Tele Danmark-aktien. Han peger i denne sammenhæng på, at regnskabet blandt andet vil være med til at belyse, at både selskabets mobildel, internetdel og forlagsdel er meget mere værd, end den nuværende kurs fortæller.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs