MediaWatch

Valtech opruster

Valtech Danmark - tidligere Ahead - har i dag cirka 180 medarbejdere men har nu behov for at opruste med helt op til 75 procent nye medarbejdere i løbet af det næste halve år. Årsagen er ifølge selskabet selv, at stadig flere etablerede virksomheder for alvor er begyndt at interessere sig for e-business. Det skrive Børsen.

Samtidig med meldingen om behovet for ny arbejdskraft sker der en ombytning af stillinger i direktionen, idet administrerende direktør Torsten Hvidt nu bliver europæisk salgsdirektør i stedet for Henrik Haagen, mens Haagen overtager Torsten Hvidt's stilling.

Ifølge Henrik Haagen er Valtech inde i en vækstfase, fordi mange af virksomhedens kunder er traditionelle virksomheder, som er ved at finde ud af, at e-business kan være med til at effektivisere eksisterende forretningsgange og -processer. Det kræver nye og komplekse IT-løsninger, hvilket også stiller krav til Valtech som konsulentfirma.

Valtech Danmark har endvidere besluttet, at man for fremtiden vil koncentrere sig om fire sektorer: Detail- og mærkevareindustrien, banker og forsikring, medier og televirksomheder samt health-care.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs