MediaWatch

Valtech opruster

Valtech Danmark - tidligere Ahead - har i dag cirka 180 medarbejdere men har nu behov for at opruste med helt op til 75 procent nye medarbejdere i løbet af det næste halve år. Årsagen er ifølge selskabet selv, at stadig flere etablerede virksomheder for alvor er begyndt at interessere sig for e-business. Det skrive Børsen.

Samtidig med meldingen om behovet for ny arbejdskraft sker der en ombytning af stillinger i direktionen, idet administrerende direktør Torsten Hvidt nu bliver europæisk salgsdirektør i stedet for Henrik Haagen, mens Haagen overtager Torsten Hvidt's stilling.

Ifølge Henrik Haagen er Valtech inde i en vækstfase, fordi mange af virksomhedens kunder er traditionelle virksomheder, som er ved at finde ud af, at e-business kan være med til at effektivisere eksisterende forretningsgange og -processer. Det kræver nye og komplekse IT-løsninger, hvilket også stiller krav til Valtech som konsulentfirma.

Valtech Danmark har endvidere besluttet, at man for fremtiden vil koncentrere sig om fire sektorer: Detail- og mærkevareindustrien, banker og forsikring, medier og televirksomheder samt health-care.

Mere fra MediaWatch

Nent skifter navn

Med nyt navn vil virksomheden signalere et strategisk fokus på streamingtjeneste, lyder det i en pressemeddelelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs