MediaWatch

Ny 2M-kapital til Vigilante

Dermed har 2M Invest investerer i alt 26 millioner kroner i Vigilante og ejer nu 20 procent af selskabet. Den nye investering er sket i form af en konvertering af et nyligt lån fra 2M til aktieandele i Vigilante.

Investorerne bag den nye finansieringsrunde inkluderer ud over 2M Invest, UniInvest og Danske Bank's ventureselskab, Danske eVentures. Midlerne skal gå til fortsat udvikling af Vigilante's internationale aktiviteter. En stor del af Vigilante's 100 medarbejdere er allerede baseret i det nye hovedkvarter i New York.

2M Invest investerede i Vigilante i begyndelse af 2000. Allerede da var Vigilante med kun få ansatte markedsleder indenfor konsulentbaserede test af Internet sikkerhed i Danmark. Vigilante har siden 2000 oplevet en betydelig vækst, og selskabet har udviklet produktet Securescan til automatiseret undersøgelse af Internet sikkerhed.

Denne software giver Vigilante en unik platfor for vækst. Vigilante differentierer sig desuden markant fra andre virksomheder indenfor branchen ved at helt uafhængige af en bestemt type software, firewalls og anden teknologi til Internetsikkerhed.

- Vi forventer at åbne op for yderligere kapitalindskud I løbet af 2001, for at accellerere Vigilante, siger Vigilantes, der sidder I bestyrelsen for Vigilante og som er investment director for 2N Invest.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs