MediaWatch

NavisionDamgaard alliance med e-know

Navision Manufacturing er en integreret virksomhedsløsning, der er udviklet til små og mellemstore produktionsvirksomheder. Det er en fleksibel løsning, der er nem at bruge, og den er derfor velegnet til at blive markedsført som et ASP-tilbud, rettet mod bestemte industrier.

"Denne aftale med e-know.net er et vigtigt skridt for NavisionDamgaard i bestræbelserne på at udvide vores forretning ved hjælp af ASP. Aftalen vil give NavisionDamgaard mulighed for at tiltrække nye kunder til vores løsninger", siger Jesper Lindhardt, der er Vice President for Business Development i NavisionDamgaard.

e-know.nets ASP-model giver kunderne mulighed for hurtigt at kunne udnytte virksomhedens serviceydelser og dermed få gavn af et avanceret produkt - uden at skulle foretage store investeringer. Ved at benytte Internettet får brugerne mulighed for at få adgang til deres oplysninger, uanset hvor de befinder sig.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs