MediaWatch

NavisionDamgaard alliance med e-know

Navision Manufacturing er en integreret virksomhedsløsning, der er udviklet til små og mellemstore produktionsvirksomheder. Det er en fleksibel løsning, der er nem at bruge, og den er derfor velegnet til at blive markedsført som et ASP-tilbud, rettet mod bestemte industrier.

"Denne aftale med e-know.net er et vigtigt skridt for NavisionDamgaard i bestræbelserne på at udvide vores forretning ved hjælp af ASP. Aftalen vil give NavisionDamgaard mulighed for at tiltrække nye kunder til vores løsninger", siger Jesper Lindhardt, der er Vice President for Business Development i NavisionDamgaard.

e-know.nets ASP-model giver kunderne mulighed for hurtigt at kunne udnytte virksomhedens serviceydelser og dermed få gavn af et avanceret produkt - uden at skulle foretage store investeringer. Ved at benytte Internettet får brugerne mulighed for at få adgang til deres oplysninger, uanset hvor de befinder sig.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs