Jakob Nielsen angribes

MediaWatch

WAP Forum - en sammenslutning af en lang række aktører i tele-og WAPbranchen - retter nu kritik af en undersøgelse foretaget af Jakob Nielsens firma, Nielsen Norman Group, omkring anvendeligheden af WAP-telefoner. En undersøgelse hvor der blev rettet hårde slag mod anvendeligheden af WAP-teknologien.

I en pressemeddelelse på WAP Forums hjemmeside fremgår det således, at undersøgelsen, hvis konklusioner blev offentliggjort for mere end en måned siden, ifølge WAP Forum er baseret på fejlagtige metoder. WAP Forum mener således, at undersøgelsen spreder forkert kritik og falske konklusioner om WAP. Blandt andet henvises det i kritikken til, at undersøgelsen kun omfatter 20 WAP-brugere.

Jakob Nielsen tilbageviser kritikken, idet han udtaler, at der er stor forskel på at lave almindelige undersøgelser og så egentlige anvendelighedstests, og at WAP-Forum tilsyneladende ikke kender forskellen. -Hvis et design er så dårligt, at folk ikke kan lære at bruge det i løbet af en uge, så har produktet definitivt ikke nogen chance for at få stor tilslutning hos brugerne, siger Jakob Nielsen blandt andet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også