MediaWatch

Canal Digital i ny alliance

Canal Digital, Nordens førende udbydere af digital TV, har netop indgået en distributionsaftale med euro909.com, der leverer Internet-løsninger og kommercielle løsninger som eksempelvis registrering af domænenavne, web hotel og digital sikkerhed. Aftalen giver Canal Digital ret til at markedsføre og distribuere de danske TV-stationer dk4 - den lille, men stærke folkeoplysende TV-station - samt Bio+, der sender danske og internationale biograffilm.

- Aftalen med euro909.com er en vigtig del Canal Digitals strategi om at blive den absolut stærkeste udbyder af både national og international TV-underholdning, siger administrerende direktør i Canal Digital Danmark, Jens B. Arnesen, og fortsætter:

Det er første gang nogensinde, at euro090.com har indledt et samarbejde med en distributør af digitalt satellit-TV:

- Canal Digital har været ekstremt aggressiv og succesfuld i sin penetration af det danske marked for satellit-TV, og vi har derfor en klar forventning om, at samarbejdet vil betyde yderligere popularitet og vækst for euro909.com, siger president og chief executive officer i euro909.com, Aldo Peterson.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs