MediaWatch

Canal Digital i ny alliance

Canal Digital, Nordens førende udbydere af digital TV, har netop indgået en distributionsaftale med euro909.com, der leverer Internet-løsninger og kommercielle løsninger som eksempelvis registrering af domænenavne, web hotel og digital sikkerhed. Aftalen giver Canal Digital ret til at markedsføre og distribuere de danske TV-stationer dk4 - den lille, men stærke folkeoplysende TV-station - samt Bio+, der sender danske og internationale biograffilm.

- Aftalen med euro909.com er en vigtig del Canal Digitals strategi om at blive den absolut stærkeste udbyder af både national og international TV-underholdning, siger administrerende direktør i Canal Digital Danmark, Jens B. Arnesen, og fortsætter:

Det er første gang nogensinde, at euro090.com har indledt et samarbejde med en distributør af digitalt satellit-TV:

- Canal Digital har været ekstremt aggressiv og succesfuld i sin penetration af det danske marked for satellit-TV, og vi har derfor en klar forventning om, at samarbejdet vil betyde yderligere popularitet og vækst for euro909.com, siger president og chief executive officer i euro909.com, Aldo Peterson.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs