MediaWatch

ASP løsning til e-mail marketing

Løsningen 1-1list.com, der er udviklet i samarbejde med ITL Web, udmærker sig dels ved at give virksomheder mulighed for at indsamle alle former for oplysninger fra de besøgende, og dels ved at give virksomheden adgang til et avanceret, browserbaseret administrationsmodul, hvorfra hele databasen kan administreres. Det er også fra administrationsmodulet, at der sendes mails til de tilmeldte.

Ved mailudsendelse kan der flettes felter fra databasen ind i mailteksten. Modtagerne kan udvælges med udgangspunkt i oplysningerne i databasen, og der kan vælges mellem udsendelse i html eller ren tekst. Med den tilknyttede statistikløsning 1-1link.com er der også mulighed for at måle responsen på de udsendte mails.

1-1list.com og 1-1link.com kan anvendes ved selvbetjening via Internettet, men Atteno A/S, der har specialiseret sig i e-mail marketing, tilbyder også både rådgivning og gennemførelse af aktiviteter og kampagner for de virksomheder, som ønsker at arbejde med e-mail marketing.

1-1list.com findes i tre grundudgaver: En gratis version, en light version og en professionel version. Prisen for oprettelse og 1 års brug af den professionelle version starter ved ca. 4.000 kr.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs