MediaWatch

LEC i samarbejde med GE-selskab

GXS administrerer verdens største e-handelsnetværk med mere end 100.000 deltagende virksomheder, og LEC's kunder vil fremover have adgang til dette netværk gennem GXS's softwareprodukter.

-Vores aftale med GXS giver vore nuværende og fremtidige kunder en enestående chance for at være med på den internationale e-handelsscene, siger direktør for LEC's udviklingsdivision, Finn Conradsen. LEC og GXS vil sammen udbyde en række af GXS's e-handelsløsninger på det danske marked. Løsningerne vil understøtte alle de væsentligste formater inden for e-handel, bl.a. XML og EDIFACT samt give mulighed for integration med ERP-systemer, herunder SAP.

-LEC er en betydelig IT-spiller i Danmark med vægtige erfaringer i forhold til e-handel og portaler, og GXS glæder sig over at kunne samarbejde med LEC om udvidelsen af dette forretningsområde, udtaler Marketing Manager Colin Billinge, GXS London.

e-handel er et af aspekterne i en lang række af e-services, og LEC har leveret EDI og e-handelsløsninger længe før, de nu meget udbredte begreber overhovedet blev introduceret. LEC har i dag mere end 400 e-handelskunder, heriblandt Danish Crown, Arla Foods, Unibank og IBM. Denne erfaring har medført et betydeligt forspring på e-handelsområdet, og forspringet bliver nu øget med GXS-samarbejdet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs