MediaWatch

LEC i samarbejde med GE-selskab

GXS administrerer verdens største e-handelsnetværk med mere end 100.000 deltagende virksomheder, og LEC's kunder vil fremover have adgang til dette netværk gennem GXS's softwareprodukter.

-Vores aftale med GXS giver vore nuværende og fremtidige kunder en enestående chance for at være med på den internationale e-handelsscene, siger direktør for LEC's udviklingsdivision, Finn Conradsen. LEC og GXS vil sammen udbyde en række af GXS's e-handelsløsninger på det danske marked. Løsningerne vil understøtte alle de væsentligste formater inden for e-handel, bl.a. XML og EDIFACT samt give mulighed for integration med ERP-systemer, herunder SAP.

-LEC er en betydelig IT-spiller i Danmark med vægtige erfaringer i forhold til e-handel og portaler, og GXS glæder sig over at kunne samarbejde med LEC om udvidelsen af dette forretningsområde, udtaler Marketing Manager Colin Billinge, GXS London.

e-handel er et af aspekterne i en lang række af e-services, og LEC har leveret EDI og e-handelsløsninger længe før, de nu meget udbredte begreber overhovedet blev introduceret. LEC har i dag mere end 400 e-handelskunder, heriblandt Danish Crown, Arla Foods, Unibank og IBM. Denne erfaring har medført et betydeligt forspring på e-handelsområdet, og forspringet bliver nu øget med GXS-samarbejdet.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs