IT-sikkerhed på Safe2day.dk

MediaWatch

Ekspertpanelet består af teknikere og rådgivere fra blandt andet IP-Solutions, Norman Data Defence Systems, Protect Data, Virus112 og Zensystems. Panelet vil gratis besvare spørgsmål om alt fra antivirus og firewalls til kryptering og IT-kriminalitet.

Som almindelig bruger eller for den sags skyld som EDB-kyndig er det ikke altid lige nemt at finde svar på spørgsmål om IT-sikkerhed. Derfor så vi et behov for at skabe et kompetent panel med en bred viden om dette område, udtaler Jan Backe, Safe2day. Det er tanken, at alle spørgsmål og svar gemmes i en database, som på sigt vil vokse til at blive en særdeles nyttig ressource for både private og professionelle, fortsætter han.

Safe2day.dk blev lanceret i midten af december sidste år og beskæftiger sig hovedsageligt med nyhedsformidling og rådgivning indenfor IT-sikkerhed. Allerede fra starten har vi oplevet en stor positiv respons fra portalens mange brugere. Netop derfor har vi valgt at udvide vores portal med yderligere services, som eksempelvis dette ekspertpanel, slutter Jan Backe.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også