MediaWatch

IT-sikkerhed på Safe2day.dk

Ekspertpanelet består af teknikere og rådgivere fra blandt andet IP-Solutions, Norman Data Defence Systems, Protect Data, Virus112 og Zensystems. Panelet vil gratis besvare spørgsmål om alt fra antivirus og firewalls til kryptering og IT-kriminalitet.

Som almindelig bruger eller for den sags skyld som EDB-kyndig er det ikke altid lige nemt at finde svar på spørgsmål om IT-sikkerhed. Derfor så vi et behov for at skabe et kompetent panel med en bred viden om dette område, udtaler Jan Backe, Safe2day. Det er tanken, at alle spørgsmål og svar gemmes i en database, som på sigt vil vokse til at blive en særdeles nyttig ressource for både private og professionelle, fortsætter han.

Safe2day.dk blev lanceret i midten af december sidste år og beskæftiger sig hovedsageligt med nyhedsformidling og rådgivning indenfor IT-sikkerhed. Allerede fra starten har vi oplevet en stor positiv respons fra portalens mange brugere. Netop derfor har vi valgt at udvide vores portal med yderligere services, som eksempelvis dette ekspertpanel, slutter Jan Backe.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs