Beregn pension på NetBorger.dk

MediaWatch

975.000 borgere i Danmark modtog sidste år social pension. Sammen med alle landets kommende pensionister får de nu mulighed for selv at beregne størrelsen af egen førtids- eller folkepension. Det sker, når KMD via portalen NetBorger.dk i dag introducerer en nyudviklet tjeneste, kaldet Pensionsberegning.

- Kommunernes kvikskranker modtager dagligt mange henvendelser fra borgere, der ønsker hjælp til beregning af pension. Målet med denne tjeneste er at give borgeren mulighed for selv at lave konsekvensberegninger samtidig med, at antallet af henvendelser til kommunen mindskes, siger Esben Toft, chef for Borgerservice i KMD.

KMD har lagt stor vægt på at gøre Pensionsberegning så overskuelig og let at anvende som muligt for dermed at give både nuværende og kommende førtids- og folke-pensionister de bedste forudsætninger for at planlægge deres privatøkonomi.

Beregningsmodulet tager højde for langt hovedparten af de faktorer, der har betydning for det endelige pensionsbeløb, blandt andet arbejds- og renteindtægter samt forhold omkring civilstand.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også