MediaWatch

Cisco venter med hjemmenetværk

Netværksgiganten Cisco Systems oplyser, at de vil udskyde introduktionen af det produkt, der vil fungere som gateway til Internettet og route informationer rundt i hjemmets installationer. Cisco regner med at udskyde introduktionen af systemet til foråret, skriver AP.

Grunden til Cisco's udskydelse skal findes i, at efterspørgslen efter multiservice residential gateway produkter endnu ikke er stor nok, og at den ikke vokser så hurtigt som Cisco havde forventet. Ifølge talskvinde fra Cisco, Robyn Jenkins, er det ikke til at sige, hvordan markedet for den slags teknologi udvikler sig. Det er heller ikke let at definere, hvad en gateway er eller, hvad den kan tilbyde forbrugerne.

Analysebureauet Parks Associates anslår, at 680.000 husstande vil have multiservice residential gateways ved udgangen af 2001. Der er yderligere forventninger om, at efterspørgslen efter sådanne systemer eksploderer i 2004, mens der i 2005 forventes at være 6,4 millioner husstande med multiservice residential gateway systemer.

Udstyret kan med tiden tilbyde forbrugerne film On-Demand, tilkobling af kameraer i hjemmet og kontrol med diverse installationer i hjemmet. Sikkerhedssystemer, sprinklere og meget andet vil kunne aktiveres eller deaktiveres langt væk fra hjemmet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs