MediaWatch

Vivendi overvejer bud på Scoot.com

Aktierne i Scoot.com, en britisk baseret online vejviser, er steget med 24 procent i morgenens handel på London børsen. Kursstigningen kommer efter fornyede spekulationer om, at den franske mediegruppe Vivendi overvejer at byde på selskabet, skriver Financial Times.

Kursstigningen følger en lignende stigning på 16 procent i går. Dermed er børsværdien i Scoot.com altså steget med 40 procent siden mandag. I september sidste år oplevede selskabet en på mange måder identisk kursstigning. Dengang steg aktiekursen mere end 50 procent på baggrund af rygter om, at Vivendi ville udvide sin ejerandel. Rygterne blev senere dementeret af Scoot.com selv.

Scoot.com udsendte i sidste uge en bedre-end-forventet stigning i abonnementantallet for sidste kvartal 2000. Alt i alt steg antallet af nye abonnenter fra 25.589 til 55.658, svarende til 85,1 procent i perioden.

Selskabets aktiekurs lå efter morgenens stigning i niveauet 92 pence.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs