MediaWatch

Bonnier bliver til Specifique

Infocom Bonnier/SatNet overtager efter opkøb navnet på den franske virksomhed Specifique. Virksomheden vil profilere sig gennem en kombination af det bedste inden for Corporate training og digitale kommunikationsløsninger. I den forbindelse udnævnes Erik Hjelmstedt til koncernchef. Han tiltræder 1. februar, skriver Vision.

Infocom Bonnier/SatNet beskæftiger sig med digitale kommunikationsløsninger for virksomheder inklusive web-casting, digital TV og video streaming. Virksomheden har en skandinavisk kundebase i form af blandt andet City Stormarknad, Norsk Hydro, Vision, Ingram Micro og Enitel.

I samarbejde med Ingram Micro udformes en satellitdistribueret IT-kanal, der når ud til alle store svenske IT forhandlere.

Det franske selskab Specifique leverer globale motivations- og uddannelsesprogrammer til blandt andet Volvo, Nestlé, Alessi, Salomon, Aetna og Renault.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs