MediaWatch

Domstol annullerer bundling-regel

Da SBC i 1999 købte Ameritech, og dermed også blev ejer af Tele Danmark, blev det betinget, at det fusionerede selskab skulle udskille dets højhastigheds Internet aktiviteter til en selvstændig afdeling.

Den betingelse har den amerikanske appeldomstol annulleret, hvilket ventes af få bred betydning for andre lokale teleselskaber som for eksempel Verizon og det fusionerede Bell Atlantic og GTE, skriver Reuters.

Ifølge den amerikanske Telecommunications Act fra 1996 skal lokale teleselskaber som Verizon og SBC åbne deres markeder for konkurrenter og tilbyde adgang til deres netværk til kostpriser. Teleselskaber med lokale netværk har imidlertid opponeret imod, at lokale ejere af bredbåndsnetværk blev omfattet af disse regler omkring unbundling og videresalg.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs