MediaWatch

Opsending af satellitter afblæst

Det af Boeing ledede Sea launch kom ikke med nogen forklaring umiddelbart efter aflysningen. Vejrforholdene var fordelagtige i nærheden af Odyssey opsendingsplatformen ved Stillehavet. Opsendingen af Zenit-3SL raketten skulle have placeret to digitale audio broadcast satellitter i rummet ved navn Rock og Roll, skriver New York times.

Det Washington D.C. baserede XM Satellite Radio, vil tilbyde 100 kanaler til abonnementsbaseret digital broadcasting direkte til amerikanske husstande i begyndelsen af sommeren. Til at begynde med vil servicen være tilgængelig for folk, som anskaffer sig nye digitale satellit bilradioer, der forventes at koste flere hundrede dollar. Sideløbende skal der betales en abonnementspris på 9,95 dollar om måneden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs