MediaWatch

TDC satser på digitale signaturer

Virksomheder, som ønsker at træffe ekstra sikkerforanstaltninger, kan outsource driften og administrationen af deres digitale signatursystemer til TDC Internet, som stiller teknik og service til rådighed, oplyser sikkerhedschef hos TDC Internet, Per B. Hansen overfor Børsen.

TDC Internet har netop indgået en aftale med sikkerhedsfirmaet Projekt Data om at leverer sikkerhedsløsninger fra det amerikanske softwareselskab Entrust, der er markedets største på området for sikkerhedssystemer. Prisen for at lade TDC Internet administrere de digitale sikkerhedssystemer afhænger ifølge Per B. Hansen af opgaven.

Både KMD (Kommunedata) og Post Danmark arbejder også på at introducere digitale signaturer for erhvervslivet og borgere, og Mærsk Data overvejer også at melde sig ind på markedet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs