MediaWatch

Robert-afstemning over nettet

Filminteresserede kan i år stemme om, hvilken film der skal modtage Årets Publikumspris i forbindelse med Robert-prisen 2001 via Internettet. Danmarks Film Akademi afholder afstemningen i samarbejde med Filmkalenderen og Jubii.

- Da vi i bestyrelsen valgte at lave en Publikumspris, stod det os klart, at vi ville bruge nettet som den primære måde at stemme på, da det er nemt og samtidig meget sikkert mht. afstemningsprocedure osv. Vi valgte Jubii som samarbejdspartner, da Jubii ikke bare er Danmarks største portal, men samtidig dem, der har bedst fat i biografmarkedets primære målgrupper. Vi glæder os meget til samarbejdet, som ud over afstemningen også vil betyde, at der vil være live links og chat fra selve Robert-uddelingen.

- En anden grund til at være på nettet med sådan et tiltag, er muligheden for, at brugerne kan se billeder, video og lyd, som så vil give mulighed for at se eller gense filmens trailer og andre vigtige informationer om filmene. Og set med et lidt større perspektiv, vil nettet også i fremtiden komme til at betyde mere og mere for filmens distributionsmuligheder, udtaler Kim Magnusson, formand for Danmarks Film Akademi.

Afstemningen foregår til og med den 26. januar 2001. Alle deltagere i afstemningen deltager automatisk i en konkurrence om en drømmerejse for to personer til Californien - incl. fly t/r samt 1 uges billeje.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs