MediaWatch

Nokia og Telenor samarbejder

Nokia, verdens førende fremstiller af mobiltelefoner og samtidig en af verdens ledende leverandører af digital subscriber lines, skal levere højhastigheds bredbånd DSL udstyr til det norske teleselskab Telenor.

Aftalen, der løber over de næste to år, fordrer, at Nokia leverer adskillige varianter og dele af sit højhastighedsudstyr til den norske teleoperatør.

Ole Henrik Waldenstrøm, direktør for Telenor Telecom, siger, at man vil fortsætte med at levere løsninger designet til at gøre dagligdagen lettere for virksomhederne, samt styrke deres konkurrenceevne. - I kraft af Nokia's DSL løsning kan vi hurtigt og sikkert indfri vore kunders behov og efterspørgsel, således Waldenstrøm.

Ifølge administrerende direktør i Nokia Norge, Morten Graesli, har landet i dag den højeste tæthed af ISDN i verden. Og med Nokia's DSL løsning vil introduktionen af bredbånds IP-løsninger være en realitet.

Ligesom Nokia er en ledende aktør på verdensplan, så rangerer Telenor i dag som Norges førende udbyder af tele, IT og media.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Seneste nyt

Se flere jobs