MediaWatch

SAP i medvind

SAP, europæisk gigant på markedet for virksomhedssoftware, har offentliggjort dets resultat for fjerde kvartal. I den forbindelse overgik selskabet markedets forventning, og dermed oplever det en længe tiltrængt fremgang, skriver Financial Times.

Selskabets samlede omsætning er steget 27 procent til godt to milliarder dollar. Salget steg i den forbindelse 25 procent til knap en milliard dollar. Beløbet ligger over markedets forventninger, der var sat til et beløb mellem 10 og 110 millioner lavere.

SAP aktien, der på det senseste har været hårdt trængt og således i sidste uge nåede sit laveste niveau i de seneste 52 uger i niveauet 95 euro, steg 15 procent i dagens tidlige handel til niveau 144.6 euro.

I skrivende stund klokken 14 er kursen stadigt stigende og ligger i et niveau omkring 148 euro.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs