MediaWatch

Net-auktionshus lukker

Bid2Day åbnede sin website i Danmark i januar sidste år og lukker nu virksomheden ned igen med udgangen af januar måned. Den danske direktør Morten Egebjerg og de fem andre medarbejdere er således blevet afskediget og skal lukke forretningen ned i løbet af de kommende uger, skriver Berlingske Tidende.

Lukningen af Bid2Day skyldes, at virksomheden ikke har været i stand til finde investorer til den fortsatte drift af forretningen. Morten Egebjerg bemærker hertil, at Bid2Day efter planen skulle begynde at give overskud om cirka halvandet år, men at der ikke er tilstrækkelig likviditet i selskabet til, at man kan klare sig i de mange måneder uden ny kapital. Den kapital er det ikke lykkedes at finde.

Også i Sverige er der skruet kraftigt ned for blusset hos Bid2Day's hovedejer, det svenske auktions-site Tradera. Fra at være 30 medarbejdere på auktionsdelen, er man nu i alt 10, men har dog fået forlænget fristen for at begynde at vise vækst. Det samme gør sig gældende i Norge. Bid2Day påbegyndte sin virksomhed i Sverige tilbage i 1997.

Bid2Day har især satset på købs-kategorier beregnet på familier og husholdning.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs