MediaWatch

Gigantpris for orange.com

Det amerikanske software selskab Orange Technologies med 120 ansatte har netop oplyst overfor Reuters, at det allerede i november solgte dets domænenavn til det europæiske mobilselskab Orange.

Ifølge USA's største domæneregistrerings selskab, Network Solutions, er domænenavnet orange.com mellem 300.000 og fem millioner dollar værd, mens det London baserede Internet Domain Registrations vurderer navnet til at være omkring 500.000 dollars værd.

En talsmand fra Orange oplyser dog, at selskabet har betalt betydeligt mindre end fem millioner dollar for navnet.

Tele Danmark står i øjeblikket overfor at skulle købe domænenavnet www.tdc.dk fra Thy Data Center i forbindelse med navneskiftet til Tele Danmark Communications.

Den højeste pris, der nogensinde er blevet betalt for et domænenavn, er syv millioner dollar for navnet business.com. Amerikanske Network Solutions tilbyder blandt andet at sælge navnet America.com for 30 millioner dollar og winner.com for fire millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs