MediaWatch

Memory Card: John Trolle stopper!

På et bestyrelsemøde i dag har Trolle meddelt Memory Card's bestyrelse, at han ikke ønsker at fortsætte som administrerende direktør for selskabet. Han ønsker at tage permanent ophold i udlandet, og finder ikke dette foreneligt med posten som øverste ansvarlige for Memory Card Technology.

Ny administrerende direktør bliver derfor Lars Marcher, der indtil nu har beklædt posten som koncernansvarlig for salg, marketing og indkøb. Marcher begyndte i Memory Card i september 1998, hvor han var koncernansvarlig for selskabets afsætning.

Ny direktion er derfor: administrerende direktør Lars Marcher, 38, og Carl Peter Nielsen, 46, og koncernøkonomidirektør. Nielsen tiltrådte denne stilling i september 2000.

Der bliver ikke foretaget udskiftninger i selskabets nuværende bestyrelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs