MediaWatch

Memory Card: John Trolle stopper!

På et bestyrelsemøde i dag har Trolle meddelt Memory Card's bestyrelse, at han ikke ønsker at fortsætte som administrerende direktør for selskabet. Han ønsker at tage permanent ophold i udlandet, og finder ikke dette foreneligt med posten som øverste ansvarlige for Memory Card Technology.

Ny administrerende direktør bliver derfor Lars Marcher, der indtil nu har beklædt posten som koncernansvarlig for salg, marketing og indkøb. Marcher begyndte i Memory Card i september 1998, hvor han var koncernansvarlig for selskabets afsætning.

Ny direktion er derfor: administrerende direktør Lars Marcher, 38, og Carl Peter Nielsen, 46, og koncernøkonomidirektør. Nielsen tiltrådte denne stilling i september 2000.

Der bliver ikke foretaget udskiftninger i selskabets nuværende bestyrelse.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs