MediaWatch

Jatak er Danmarks største e-service

Mere end 40.000 brugere modtager ugentlige tilbud gennem jatak.com, hvor væksten især har været markant i de sidste uger af år 2000, oplyser Jatak i en pressemeddelelse.

"Tilmeldingerne i de sidste uger af år 2000 har langt overgået vores forventninger og har fordoblet antallet af brugere. Vi forventer, at denne udvikling vil fortsætte i de kommende måneder," siger administrerende direktør Hanne Østerby.

Som udgangspunkt for en videre ekspansion har ejerkredsen bag www.jatak.com valgt at styrke kapitalgrundlaget, så der kan sættes yderligere fart i markedsføringen og udviklingen af konceptet i de kommende måneder.

Jatak hører under Retail Internet A/S, som ejes af Tele Danmark A/S, growth.dk a/s, med blandt andet Lars Kolind, og ApS af 9.12.1999 med 1/3 del hver. Bag sidstnævnte selskab står bl.a. Web-it ApS, som ejes af Arne Jensen, der er arkitekten bag konceptet. Retail Internet DK A/S er datterselskab af Retail Internet A/S.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs