MediaWatch

Apple: Tab i detailaktiviteter i 2002

Apple, baseret i Cupertino i Californien, forventer, at selskabet får et lille tab i detailsalget i det løbende kvartal og for hele 2002.

Apple har ifølge Reuters åbnet 27 butikker i USA siden maj og venter at åbne flere i 2002.

Oprindeligt vurderede selskabet, at detailaktiviteterne ville nå break-even i det løbende kvartal og få et lille overskud for hele året.

Denne forventning er nu afløst af en nedjustering efter fjerde kvartals resultater i oktober.

Apple venter, at de nye butikker skal give mulighed for at præsentere selskabets nye teknologier og give købere mulighed for at sammenligne dem med produkterne fra Microsoft.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs