MediaWatch

Apple: Tab i detailaktiviteter i 2002

Apple, baseret i Cupertino i Californien, forventer, at selskabet får et lille tab i detailsalget i det løbende kvartal og for hele 2002.

Apple har ifølge Reuters åbnet 27 butikker i USA siden maj og venter at åbne flere i 2002.

Oprindeligt vurderede selskabet, at detailaktiviteterne ville nå break-even i det løbende kvartal og få et lille overskud for hele året.

Denne forventning er nu afløst af en nedjustering efter fjerde kvartals resultater i oktober.

Apple venter, at de nye butikker skal give mulighed for at præsentere selskabets nye teknologier og give købere mulighed for at sammenligne dem med produkterne fra Microsoft.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs