MediaWatch

Telenordia klager over UMTS-afgørelse

Teleselskabet Telenordia, som ejes ligeligt af Telenor og British Telecom, var et af de selskaber som sammen med Telia blev lukket ude i kulden af det svenske Post- og teletilsyn ved tildelingen af de svenske UMTS-licenser i december. Og ligesom Telia melder Telenordia nu også ud, at selskabet har tænkt sig at klage over afgørelsen, skriver dn.no.

Koncernchef i Telenordia, Erik Heilborn, har tilkendegivet, at Telenordia vil tage et eller flere af de beregningsgrundlag op til vurdering, som det svenske Post- og teletilsyn har anvendt. Og i løbet af de næste dage vil der blive taget beslutning om, hvordan klagen konkret skal udformes.

Opgaven for Telenordia vil være at påvise, at Post- og teletilsynet har baseret deres afgørelse på fejlagtigt grundlag i relation til et af de fire selskaber, som er blevet tildelt en licens. Erik Heilborn udtaler, at klagen ikke er rettet mod nogen af de fire selskaber, men at konsekvensen af Telenordia's klage kan blive, at et af disse selskaber må afgive sin licens.

De fire licenser blev givet til Tele2, Orange, Europolitan samt HI3G.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs