MediaWatch

Napster allierer sig med Edel Music

Aftalen med Edel Music er den største Napster har indgået siden aftalen med Bertelsmann om at skabe en lovlig version af Napsters musik-bytte tjeneste, skriver Wall Street Journal. Dermed er det Hamborg-baserede Edel Music det første musik-label, som bakker op omkring Napster.

Ifølge den ny overenskomst med Edel skal Napster distribuere musik med Edels kunstnere til tjenestens 50 millioner registrerede brugere, som fortsat vil få adgang til musiknumrene via den gratis bytte-service.

Bertelsmann håber på, at aftalen mellem Edel og Napster vil gøre det lettere at overtale andre musikselskaber til at deltage i Napster tjenesten. Bertelsmann, som blandt andet ejer BMG Entertainment, forhandler i øjeblikket om at overtage EMI Group, og er også i gang med at indgå aftaler med Sony Corp.'s Sony Music Entertainment og Time Warners Warner Music Group.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs