MediaWatch

Napster allierer sig med Edel Music

Aftalen med Edel Music er den største Napster har indgået siden aftalen med Bertelsmann om at skabe en lovlig version af Napsters musik-bytte tjeneste, skriver Wall Street Journal. Dermed er det Hamborg-baserede Edel Music det første musik-label, som bakker op omkring Napster.

Ifølge den ny overenskomst med Edel skal Napster distribuere musik med Edels kunstnere til tjenestens 50 millioner registrerede brugere, som fortsat vil få adgang til musiknumrene via den gratis bytte-service.

Bertelsmann håber på, at aftalen mellem Edel og Napster vil gøre det lettere at overtale andre musikselskaber til at deltage i Napster tjenesten. Bertelsmann, som blandt andet ejer BMG Entertainment, forhandler i øjeblikket om at overtage EMI Group, og er også i gang med at indgå aftaler med Sony Corp.'s Sony Music Entertainment og Time Warners Warner Music Group.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs