MediaWatch

DT mulig TDC hovedaktionær

Jyske Bank vurderer, at den amerikanske hovedaktionær SBC's 42 procents aktiepost i Tele Danmark kan komme til salg, når den såkaldte lock-up periode for aktieposten udløber den 12 januar. Den oplagte køber til aktieposten vil være Deutsche Telekom, der bedst vil kunne drage fordel af en bedre dækning i Skandinavien og i en række andre lande såsom - Schweiz, Belgien og Holland, hvor Tele Danmark er repræsenteret.

"Tele Danmark er billigt til salg, fordi aktien er billig", siger Peter Engelbrektsen. Deutsche Telekom vil sandsynligvis kunne finansiere et eventuelt køb med en kombination aktier og kontanter,således Engelbrektsen.

Kursreaktionerne har været forholdsvis beherskede på Københavns Fondsbørs, hvor Tele Danmark i dagens handel ligger 5 procent højere i kurs 340.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs