MediaWatch

DT mulig TDC hovedaktionær

Jyske Bank vurderer, at den amerikanske hovedaktionær SBC's 42 procents aktiepost i Tele Danmark kan komme til salg, når den såkaldte lock-up periode for aktieposten udløber den 12 januar. Den oplagte køber til aktieposten vil være Deutsche Telekom, der bedst vil kunne drage fordel af en bedre dækning i Skandinavien og i en række andre lande såsom - Schweiz, Belgien og Holland, hvor Tele Danmark er repræsenteret.

"Tele Danmark er billigt til salg, fordi aktien er billig", siger Peter Engelbrektsen. Deutsche Telekom vil sandsynligvis kunne finansiere et eventuelt køb med en kombination aktier og kontanter,således Engelbrektsen.

Kursreaktionerne har været forholdsvis beherskede på Københavns Fondsbørs, hvor Tele Danmark i dagens handel ligger 5 procent højere i kurs 340.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs