MediaWatch

Letsbuyit handles, men taber værdi

Kursen på aktier i Letsbuyit startede tirsdag efter åbningen på Neuen Markt børsen med at falde til et nyt lavpunkt på 0,40 euro, svarende til et fald på 68 procent. Kursen rettede sig dog noget op frem til klokken 13:00, hvor aktien blev handlet til omkring kurs 0,63 euro, svarende til et samlet fald på 49,60 procent, skriver Financial Times.

Handlen med Letsbuyit aktier blev i fredags suspenderet efter at retten i Amsterdam havde bevilliget firmaet beskyttelse overfor kreditorers krav. Retten har beskikket en ekspert, som vil mødes med kreditorerne på torsdag.

Ifølge Martin Coles, administrerende direktør hos hollandsk baserede Letsbuyit, forhandles der i øjeblikket med to til tre partnere. Disse parter skal i givet fald tilføre selskabet et beløb svarende til differencen mellem de 66 millioner euro, som Letsbuyit har fået ind på børsen siden noteringen i juli, og de cirka 180 millioner euro, som er nødvendige for at nå frem til profitabilitet.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs