MediaWatch

Intershop falder kraftigt

Selskabet der leverer software til etableringen af erhvervsforretninger på Internettet forventer, at dets nettoindtjening for fjerde kvartal af regnskabsåret 2000 vil ende med et tab på mellem 30 og 32 millioner euro, skriver Financial Times.

Meddelelsen har fået investorerne til at sælge fra i stor stil og effekten er et massivt tab i aktiekursen. Ved middagstide var Intershop-aktien således faldet med mere end 60 procent i forhold til seneste handelsdag.

Nedjusteringen følger i kølvandet på en indtjeningsadvarsel fra oktober og sammenholdt med hinanden, har det øget investorernes frygt for selskabets tiltagende indtjeningsderoute.

Intershop, der tidligere har udtalt, at det forventer at opnå positiv indtjening i 2001, fastholder denne forventning og mener ikke situationen for indeværende kvartal skyldes den stigende konkurrence forbundet med salget af e-handelssoftware.

Det er dog den almene opfattelse, at selskabet vil få det svært i den nærmeste fremtid med konkurrenter som IBM og Ariba imod sig.

Den seneste kursudvikling på Neuer Markt melder om et fald på 64,54 procent og en aktuel handelskurs på 11,85 euro.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs