MediaWatch

Forbrugernes mening om møbelwebsites

Reflector a/s har i samarbejde med Wilke Markedsanalyse undersøgt cirka 460 forbrugeres forventninger til et godt møbelwebsite.

Kravene til et godt møbel website handler mere om en forbedring af funktionaliteten end om en "smart" præsentation af møblerne. Faktisk er forbrugerne skeptiske overfor, om billederne af møblerne lover mere end de holder i forhold til møblernes kvalitet.

Ifølge Reflector må konklusionen derfor være, at der skal satses på information før inspiration, hvis man som møbelhandler skal have succes på Internettet. Forbrugerne ser Internettet som et informationsmedie og forventer at blive fuldt informerede om forhold som møblernes pris, mål, muligheder for tilbehør med videre. Forbrugerne vil også gerne se en flot præsentation, men det vigtigste er, at informationsniveauet holder.

Den største barriere for online handel med møbler er, at forbrugeren ønsker at se og afprøve et møbel, før det købes. Desuden stiller forbrugerne - ikke uventet - krav til sikkerhed i forbindelse med betaling, levering og returret på møblerne. Internettet kommer ind på en 5. plads, når det gælder kilder til at lade sig inspirere før et møbelkøb. Foran Internet kommer magasiner, møbelforretninger, venner og bekendte samt aviser.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs