MediaWatch

Mobilix: 2002 er vi på Fondsbørsen

Det ene er børsnoteringen af mobilselskabet, Orange, som France Telecom købte tidligere i år og siden har brugt til at samle alle sine mobilaktiviteter. Den forventes at finde sted i februar-marts 2001, oplyser Mobilix' adm. direktør, Monique Moullé-Zetterström. Det skriver Børsen.

Men før børsnoteringen kan blive en realitet skal forretningen Mobilix udvise helt nye farver nederst på bundlinien i regnskabet. At gå fra rødt til sort forventer selskabet først vil ske i 2002. Og Mobilix oplyser selv, at de er godt på vej i indeværende år. Der forventes en omsætningsfordobling i forhold til sidste år ligesom underskuddet på 1 milliard kroner ventes halveret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs