MediaWatch

IBM tynger Wall Street åbning

Hertil kommer at et af Wall Streets store børsmæglerselskaber, Prudential Securities, har nedjusteret deres forventninger til IBM's fjerde kvartalsomsætning til 24,2 milliarder dollar fra 25,3 milliarder dollar. IBM er faldet 2 - 3 procent i handlen før den egentlige åbning i forhold til lukkekursen onsdag.

"Der er en tendens til at sælge på styrke - der mangler en katalysator", udtalte analytiker hos Prudential, Larry Wachtel, til Reuters før åbningen. Herudover kan dagens offentliggørelse af nye tal for forbrugertilliden i december få indflydelse på markedet.

En Reuters rundspørge blandt økonomer forventer, at indikatoren for forbrugertillid vil falde fra 133,5 i november til 128,7 i december.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs