MediaWatch

Glade IT-toner fra Dansk Industri

Det skriver Dansk Industris formand, Ib Christensen i en nytårsudtalelse. Globaliseringen åbner markederne, og IT-udviklingen skaber hurtigere og tættere kontakt med kunderne, og sætter konkurrencedygtige virksomheder i stand til at producere og sælge i det meste af verden.

Denne tendens vil blive forstærket i 2001, mener Ib Christensen. Det betyder, at virksomhederne i stigende omfang vil udvikle sig og placere sig der, hvor de får de bedste erhvervsmæssige og økonomiske rammebetingelser. Derfor er udfordringen for de danske politikere at skabe de gode rammebetingelser for de danske virksomheder.
I et nyt år, hvor vi har både et amts- og kommunalvalg i november og et folketingsvalg senest om 15 måneder, er det værd at minde både kommunal-, amts- og landspolitikerne om, at de også har medansvar og mulighed for at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne.

Det kan de gøre ved at lette det administrative bøvl, lette skatter og afgifter og udvikle vor uddannelses- og videncentre. Det vil give mulighed for at virksomhederne kan skabe endnu større værdier til det danske samfund. Det mener Ib Christensen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs